Vacatures

Elektro Vogels B.V. is een elektrotechnisch installatiebedrijf met haar hoofdactiviteiten in de utiliteitsbouw en industrie.
Elektro Vogels is een KOMO-BRL6000, Kiwa NCP en VCA gecertificeerd bedrijf.

Wij zijn per direct op zoek naar:


 

Beveiligingsmonteur met affiniteit voor elektrotechniek

Ligt jouw passie binnen de elektrotechniek? Vind jij plezier en uitdaging in het aanleggen en onderhouden van installaties voor utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie?

Wij zijn per direct opzoek naar een beveiligingsmonteur die ons huidige team komt versterken.

Bekijk vacature

 


 

Elektromonteur

Als elektromonteur ga je elektrotechnische installaties aanleggen in de ruimste zin van het woord. Je werkt onder de directe aansturing van een projectleider, maar bent niet bang om zelf verantwoording te nemen. Je draait ook mee in de storingsdienst.

Bekijk vacature

 


 

Service Monteur

Als service monteur voer je onderhoudswerkzaamheden uit aan elektrotechnische installaties, stelt de diagnose van storingen en verhelpt deze storingen zelfstandig. Je stemt de werkzaamheden af met de klant en biedt de klant oplossingen aan voor verbetering van de installatie.

Bekijk vacature

 


 

Leidinggevend Monteur

In deze functie ben je betrokken bij het complete project, van het begin tot aan de oplevering. Je hebt veelvuldig contact met collega’s, de klant en onderaannemers. Als leidinggevend monteur geef je leiding aan andere monteurs. Je werkt in een zelfsturend team waarin ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd worden.

Bekijk vacature

 

Samenwerken aan het volgende project?
Neem contact op

Kennismaken